Agilitykurser

Mona Kjernholm - kurser i lydnad och agility

Följande kurser startas vid tillräckligt många anmälda och du har möjlighet att påverka vilka veckodagar de skall gå på (tis, ons, tors, fre)


Förberedande Agility - 5 platser (startar vid minst 3 deltagare)
En kurs för dig som vill börja träna in grunder inför framtida agilityträning. Vi jobbat med belöningar, target, 2o2, kroppskontroll, svänginlärning, kvarsittande och starter, framåtsug, tunnelsug. För att kunna gå kursen behöver din hund kunna jobba lös i närheten av andra hundar utan att springa fram till dem. Den behöver också komma på inkallning.


Agility grunder - 5 platser (startar vid minst 3 deltagare)
5 tillfällen, 1,5 h varje gång
Vi startar upp hinderinlärningen av hopp, tunnlar, slalom, däck, långhopp. Vi tränar på fram, svängar och korta bansekvenser. Vi tränar på grundläggande handling (framförbyten, blindbyten, bakombyten, runt, in) i korta sekvenser. För att kunna gå kursen behöver din hund kunna jobba lös i närheten av andra hundar utan att springa fram till dem. Den behöver också komma på inkallning. Ni behöver också ha kunskaper motsvarande Förberedande agility.
Kursen kostar 1600 kr


Agility grunder fortsättning - 5 platser (startar vid minst 3 deltagare)
5 tillfällen, 1,5 h varje gång
Vi fortsätter med hinderinlärningen. Vi fortsätter med träningen av grundläggande handling (framförbyten, blindbyten, bakombyten, runt, in) i korta sekvenser. För att kunna gå kursen behöver din hund kunna jobba lös i närheten av andra hundar utan att springa fram till dem. Den behöver också komma på inkallning. Ni behöver också ha kunskaper motsvarande Agility grunder.

Kursen kostar 1600 kr


Agility kontaktfält och slalom - 5 platser (startar vid minst 3 deltagare)
5 tillfällen, 1,5 h varje gång
Vi påbörjar inlärningen av running eller två på två av på balansen. Vi påbörjar inlärningen av gungan. Vi påbörjar inlärningen av slalom (vi använder bågar och allemetoden). För att kunna gå kursen behöver din hund kunna jobba lös i närheten av andra hundar utan att springa fram till dem. Den behöver också komma på inkallning.
Kursen kostar 1600 kr

Copyright © All Rights Reserved