Agility

Pudellyckans kennel

Mona Kjernholm

Välkommen på kurs i agilityVårens kursutbud hittar du på denna sida. Du är välkommen att höra av dig om du har önskemål om framtida kursutbud.

Nu i augusti startar kurser som kommer att gå utomhus i Varberg. I Oktober så är det dags för inomhuskurser igen och de planeras även denna termin till Munkagårdsgymnasiets inomhuslokal.


Är du intressead av att gå kurs?

Anmälan via mail: mona.lydnadskurser(a)gmail.com

 


Agilitykurs för nybörjare


Startar vid tillräckligt många anmälningar (4-6 deltagare per kurs)


Här är kursen för dig som inte hållt på med agility innan och vill lära dig grunderna. Vi kommer att lära hundarna bra grunder som de senare kommer att ha nytta av i framtida agilityträning, tex driv framåt mot belöning, driv till sin förare, svänga höger respektive vänster, två på två av, hindersug på hopphinder (bommen på marken eller mycket lågt) och tunnlar. Vad vi hinner utöver det berör på hur flitigt ni tränar;-)


För att kunna gå kursen behöver er hund kunna träna lös i närheten av andra hundar och den ska kunna komma på inkallning. Vi behöver kunna träna med hundarna lösa utan att de springer till varandra.Agilitykurs för nybörjare - fortsättning


Startar vid tillräckligt många anmälningar


Här är kursen för dig gått nybörjarkursen eller har likvärdiga kunskaper. Vi kommer att fortsätta träna på nybörjarkursens innehåll. Vi kommer använda dessa kunskaper och börja träna kortare bansekvenser bestående av hopphinder och tunnlar. Vi går igenom olika byten (handling) och vi startar upp inlärning av slalom och balanshinder. Hur långt vi hinner beror på hur flitigt ni tränar;-)Nästa kursstart


Fredagar 17.15-18.45   

Agility nybörjare forts, max 5 deltagare, 1650 kr          FULLT

Vi tränar på grunder och enkla kombinationer/banor med mål mot tävling

18/1, 1/2, 15/2, 1/3, 15/3


Fredagar 19.00-20.45   

Agility nybörjare, max 5 deltagare, 1650 kr            5 platser kvar

Vi tränar på grunder, kursen startar vid minst 4 deltagare

18/1, 1/2, 15/2, 1/3, 15/3

Copyright © All Rights Reserved